Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

IkToon Fotografie: Wesley Mastenbroek

Mijn bezoek aan Auschwitz heeft als fotograaf veel indruk op mij gemaakt

In 2014 ben ik begonnen met fotograferen bij Kattuk.nl. Arno heeft mij gedurende deze periode begeleid. Ik ben toen begonnen met Street4You projecten te fotograferen voor de website. Vervolgens kreeg ik al snel een liefde voor urbex, en ben ik in België (doel & sanatorium du basil) & Duitsland (zwembad blub, anatomisch instituut Berlijn) op pad gegaan om daar foto’s te maken.

Na een tijd stopmotion opdrachten gedaan te hebben en op Warm Winter Fest foto’s gemaakt te hebben kwam ik terecht bij Ted Denies. Hij is één van de aardigste en meest warmhartige personen die ik ken. Hij heeft mij geleerd een meer zelfverzekerd persoon zijn, maar vooral om als fotograaf zelfverzekerder te zijn.

In 2019 ben ik samen met het jongerenwerk van Welzijnskwartier naar Auschwitz gegaan. Deze ervaring was voor ons allen onbeschrijfelijk. Het gevoel dat ik daar kreeg vergeet ik nooit meer en heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ted Denies is tijdens deze reis ook meegegaan. Zijn hulp en ondersteuning waardeer ik super erg, en ik hoop dat ik in de toekomst nog een aantal keer met hem kan samenwerken naast dat ik bij kattuk.nl fotografeer.

Geschreven door: Wesley Mastenbroek

Bekijk hier de inzending van Wesley Mastenbroek voor de online expositie van Katwijkse fotografen, met als thema: Cultuur – in de breedste zin van het woord.

Ook meedoen?
Meer info vind je HIER

Geschreven door: Claire - Welzijnskwartier

Geen commentaar

Laat een antwoord achter