Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Kattuk.fm stelt website beschikbaar voor IkToonKatwijk

In de Week van de Amateurkunst van 20 tot en met 27 juni tonen Katwijkse kunstenaars, muzikanten, fotografen en verenigingen hun kunsten op IkToonKatwijk.nl

Katwijk doet elk jaar mee met deze week die dit jaar, vanwege corona, vooral online wordt gevierd. Vandaar dat Kattuk.nl heeft aangeboden de website van het muziekplatform Kattuk.fm te gebruiken om alle kunsten, foto’s, video’s, livestreams, workshops en meer online te laten zien.

Superhandig, vooral omdat bij Kattuk.fm veel jonge muzikanten, bands, dj’s, fotografen en videomakers zijn betrokken die nu ook gelijk hun kunsten kunnen showen en mee gaan helpen met de organisatie. Maken we gelijk van de gelegenheid gebruik om de ruim 100 Katwijkse artiesten, DJ’s en bands die een eigen Artiestenprofiel hebben op de site goed onder de aandacht van cultuurminnend Katwijk te brengen.

Je vindt de komende tijd dus naast het gebruikelijke muzieknieuws, radioshows, dj-mixen en livestream concerten ook allerlei gave content van IkToonkatwijk op de website.

De organisatie van de Week van de Amateurkunst is in handen van Welzijnskwartier.

Meedoen?
Stuur een mailtje naar claireverhulst@welzijnskwartier.nl

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter