Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Katwijk toont haar Kunsten

Online op www.IkToonKatwijk.nl

Vanavond rond 18:30 uur wordt de Digitale Week van de Amateurkunst officieel geopend door wethouder Jacco Knape en Piet van Arkel, directeur Welzijnskwartier. Live te volgen, en weer terug te kijken, op IkToonKatwijk.nl.

Om alvast in de stemming te komen hier een video van de opening in 2016 voorafgaand aan de Taptoe in Rijnsburg. Het grootste gelegenheidsorkest uit de gemeente Katwijk bestaande uit een kleine 400 muzikanten speelt twee muziekstukken, het speciaal gecomponeerde WAK-lied en Synergia. Het superorkest bestond uit leden van alle vijf de Katwijkse Muziekverenigingen: Flora Band orkesten, Door Vriendschap Sterk, Harmonie Katwijk, Valkenburg’s Harmonie en UNI Katwijk onder leiding van dirigent Gerben Kralt. De video is nog niet eerder online verschenen.

Kijk op www.IkToonKatwijk.nl voor het volledige programma van de Digitale Week van de Amateurkunst.

Geschreven door: Claire - Welzijnskwartier

Geen commentaar

Laat een antwoord achter