Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

IkToon Fotografie: Sjon de Mol

Landschapsfotografie blijft het leukst

Ongeveer acht jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen. Landschapsfotografie was de eerste vorm van fotografie wat mij echt aantrok en daar ben ik mij toen goed in gaan verdiepen. Later kwamen er concert-, urban-, urbex- en modellenfotografie bij. Ze zeggen altijd waar je mee begint ligt je ook het beste en dat klopt, natuur en landschapsfotografie blijft echt het leukst om te doen en hier haal ik ook veel voldoening uit.

Voor concert fotografie fotografeer ik onder andere voor Kattuk.nl, Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn, 3voor12 en nog meer organisaties. Voor urbexfotografie reis ik vaak af naar België en Frankrijk. Sinds een jaar ben ik ook bezig met Astrofotografie. Hiervoor heb ik ook het nodige aangeschaft om echt deepspace te kunnen fotograferen.

Geschreven door: Sjon de Mol

Bekijk hieronder de inzending van Sjon de Mol voor de online expositie van Katwijkse fotografen, met als thema: Cultuur – in de breedste Zin van het woord. Voor meer foto’s van Sjon, kijk op zijn Facebook pagina, zijn Instagram acoount en op zijn website www.sjondemol.nl.

Ook meedoen?
Meer info vind je HIER

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter