Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Digitale Week van de Amateurkunst 2020 een groot succes!

Van 20 t/m 27 juni 2020 heeft Katwijk haar kunsten getoond tijdens de digitale Week van de Amateurkunst (WAK). Tijdens dit landelijke initiatief is de amateurkunst in de spotlights gezet.

Op iktoonkatwijk.nl vind je alle livestreams, blogs en fotografie exposities die afgelopen weken zijn geplaatst. Zo hebben er verschillende bands opgetreden, hebben 24 dj’s 24 uur achter elkaar staan draaien, hebben fotografen prachtig foto’s gemaakt, hebben jongeren hun talenten voor de eerste keer met de buitenwereld gedeeld en is er voor het eerst een live TED Talk geweest.

Heb je één van deze livestreams, blogs of foto’s gemist?
Kijk ze dan vooral nog even terug op iktoonkatwijk.nl.

De digitale Week van de Amateurkunst had natuurlijk niet plaats kunnen vinden zonder de hulp en inzet van vrijwilligers, locaties en professionals. Hierbij willen we ze nogmaals hartelijk danken voor hun inzet. Speciale dank gaat uit naar de ruim 100 Katwijkse kunstenaars, DJ’s, muzikanten en fotografen die online hun kunsten hebben getoond. Allemaal enorm bedankt voor het neerzetten van een fantastische week.

De website IkToonkatwijk.nl blijft sowieso tot de volgende Week van de Amateurkunst online zodat iedereen het hele jaar van de online kunsten kan genieten.

IkToon Nieuws

IkToon Muziek

IkToon Kunst

IkToon Graffiti

IkToon Fotografie

IkToon Theater

 

 

 

Geschreven door: Claire - Welzijnskwartier

Geen commentaar

Laat een antwoord achter