Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

31 juli: Jamsessie @ The Box Live!

The Box Live JAMSESSIE !

De laatste The Box Live voor de zomer verzorgen we een super toffe jamsessie. Alle muzikanten die vanavond willen schitteren op ons mooie podium kunnen aan de bak. We hebben alles geregeld, ipads voor de tekst, complete backline, super geluid, en prachtig licht.

De avond wordt geleid door Eri vd Bosch (Bas) en Mendel Moerenhout (drums). Er staat met deze 2 mannen een super basis, zodat er altijd te gekke jams of liedjes gespeeld kunnen worden

Alle deelnemers krijgen een multi-track en 4khz video opname van de avond mee, zodat zij zichzelf thuis nog eens terug kunnen zien en luisteren. Speel je geen instrument, kom dan voor een gezellige avond live muziek, en een drankje

Tot de 31e !

Facebook Event

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter