Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

19 september: Open Dag House of Music

Zaterdag 19 september van 13:00 – 17:00 uur Open Dag House of Music

Zaterdag 19 september is er weer een open dag bij de leukste muziekschool (en muziekstudio) van de Duin- en Bollenstreek. House of Music is dé plek om muziek te maken, te leren maken, op te nemen, andere muzikanten te ontmoeten en nog veel meer. House of Music is anders dan de gevestigde muziekscholen. De school is eigentijds, ziet er fantastisch uit en geeft veel meer mogelijkheden dan alleen een instrument leren bespelen. Ook de manier van lesgeven is fris en eigentijds. Niet de traditionele boekjes doorwerken maar zo snel mogelijk de nummers spelen die je zelf leuk vindt. En naast de ‘normale’ instrumenten kun je bijvoorbeeld ook dj-lessen volgen!

Voor iedereen die House of Music nog niet ontdekt heeft maar ook voor iedereen die al regelmatig over de vloer komt organiseert House of Music een open dag. Je hebt die dag gelegenheid om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met alle docenten, of om bijvoorbeeld één van de oefenruimtes uit te proberen. Je kunt ook een korte introductie-les krijgen in het instrument naar jouw keuze. (Meerdere instrumenten mag natuurlijk ook).

Bij House of Music kun je les krijgen in:

Gitaar (elektrisch/akoestisch)
Piano
Drums
Basgitaar
Saxofoon
Klarinet
Ukelele
DJ
Viool
Cello
Zang

Voor de snelle beslisser is er een leuke actie. Schrijf je je namelijk op de open dag gelijk in dan krijg je je eerste les gratis betaal je geen inschrijfkosten á €15,-

De open dag vindt plaats op zaterdag 19 september tussen 13:00 en 17:00. Je vindt ons aan de: blekerstraat 28 te Katwijk aan de Rhijn

Facebook Event

 

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply