Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

De Kraaien & Disco Rebels @ De Schuit

17 april, 21 uur vvk 10,00

De Kraaien
Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar überfrisse tracks aankomend seizoen. Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haagse teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie, maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in. Met de hits ‘Ik vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’ zette De Kraaien zich op de kaart. Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verrassing wat ze meebrengen. Maar één ding is zeker, de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.

Disco Rebels dj-set
Dit duo bestaat uit Huug Helmink en Rian van Beelen, ooit werden ze gekoppeld voor een eenmalige thema-avond. Hier ontstond spontaan de bekende ‘klik’ en werd er besloten vaker samen te draaien. Inmiddels hebben deze jongens meer dan 20 jaar ervaring met draaien. Ze gaan van urban tot metal, maar blijven het liefste hangen in alternative. Speciaal voor deze avond laten ze een bijpassende set horen met alleen maar kneiters!

Facebook

LET OP! DIT IS HET VERPLAATSTE CONCERT VAN ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020. REEDS GEKOCHTE KAARTEN BLIJVEN GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM. KUN JE NU TOCH NIET? LAAT HET DAN VÓÓR 1 OKTOBER 2020 AAN ONS WETEN VIA INFO@DESCHUIT.NL. DAN ZORGEN WIJ DAT HET GELD WORDT TERUGGESTORT.

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter