Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

17 april 21 uur, vvk uitverkocht

De Likt
Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funksensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen. In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titeled, album met singles als ‘Ja Dat Bedoel Ik’, ‘Finidi George’ en ‘Bloed aan de Muur’ uit. Hierop volgde twee jaar van basicly non-stop touren waar de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel ‘Het Rotterdamse sloopbedrijf’ kwamen verdedigen. Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 kei-hard terug met ‘De Derde’. Het tweede album met singles als ‘Net Als Toen’, ‘Kingston Town’ en ‘Zelf Doen’, waarmee de band zich definitief van vaste waarde binnen het Nederlandse livecircuit plaatste. Eind 2019 verscheen ‘Ctrl-Alt-Delikt’, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt. In aanloop naar deze release gaat De Likt nog één keer het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen.

Disco Rebels
Dit duo bestaat uit Huug Helmink en Rian van Beelen, ooit werden ze gekoppeld voor een eenmalige thema-avond. Hier ontstond spontaan de bekende ‘klik’ en werd er besloten vaker samen te draaien. Inmiddels hebben deze jongens meer dan 20 jaar ervaring met draaien. Ze gaan van urban tot metal, maar blijven het liefste hangen in alternative. Speciaal voor deze avond laten ze een bijpassende set horen met alleen maar kneiters!

LET OP! DIT IS HET VERPLAATSTE CONCERT VAN ZATERDAG 10 OKTOBER 2020. REEDS GEKOCHTE KAARTEN BLIJVEN GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM. KUN JE NU TOCH NIET? LAAT HET DAN VÓÓR 1 OKTOBER 2020 AAN ONS WETEN VIA INFO@DESCHUIT.NL. DAN ZORGEN WIJ DAT HET GELD WORDT TERUGGESTORT.

Zaterdag 17 april 2021 van 21:00 – 00:30

Facebook event

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter