Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ’s draaien Silent Disco @ Picknick Festival

Foto’s, video en kort verslag

Een aantal DJ’s van het DJ and Producers Café hebben eindelijk weer live (voor echt publiek) gedraaid op de Silent Disco tijdens het Jumping Picknickfestival afgelopen zaterdag op de Goerie in Katwijk.

Van 10 uur ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds draaiden de DJ’s Double Six, Koshkurah, Quintex, Vociferous, Imthox, Jaimy Lorenzo en MazHero voor een publiek tot 18 jaar. Op twee kanalen kreeg de dansvloer een mix van House, Hardstyle, Techno, EDM en meer lekker dansbare stijlen om de oren. Ook de aanwezige ouders deden, op gepaste afstand, hun dansje mee.

Na maanden van alleen maar thuis draaien en op de livestreams van Kattuk.FM Lockdown Live! vanuit Scum waren alle DJ’s dolblij om eindelijk weer eens voor echt publiek te draaien. Dit smaakt absoluut naar meer..

Over het DJ and Producers Café
Het DJ and Producers Café in Scum is een initiatief van Welzijnskwartier i.s.m. Kattuk.nl en Kattuk.fm. Elke dinsdagavond vanaf 18:30 uur zijn jonge DJ’s, producers en andere dance muziek liefhebbers welkom in jongerencentrum Scum om te oefenen en mixen op te nemen. Er staan meerdere professionele DJ-sets en er is begeleiding aanwezig van ervaren DJ’s. Daarnaast is er de mogelijk tot het volgen van gratis DJ-lessen en diverse workshops.

Bekijk een selectie van de foto’s gemaakt door Amy van der Woude onderaan het bericht. Daar weer onder een galerij foto’s gemaakt door vrijwilligers met hun phone..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker knallen met zn allen!! @jumpinpicknickfestival Hey en die 1,5 mtr dan? Het mag! Ze zijn allemaal 18 min. Dus….

Een bericht gedeeld door Kattuk.NL (@kattuk.nl) op


 

 

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter