Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

LEGENDS of ROCK Tribute Tour @ The Box

16 januari 2021, 20.00 uur vvk 12,50

Op zaterdag 16 januari a.s. vindt in Muziekcentrum The Box in Katwijk (ZH) een spectaculaire editie van de LEGENDS of ROCK Tribute Tour plaats. De beste tributes van Nirvana by Negative Creeps en Red Hot Chili Peppers by Red Hot Monks zorgen voor een spetterend Punk/Rock/Grunge spektakel. Hits als 𝘚𝘮𝘦𝘭𝘭𝘴 𝘓𝘪𝘬𝘦 𝘛𝘦𝘦𝘯 𝘚𝘱𝘪𝘳𝘪𝘵, 𝘓𝘪𝘵𝘩𝘪𝘶𝘮, 𝘜𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘳𝘪𝘥𝘨𝘦, 𝘊𝘢𝘭𝘪𝘧𝘰𝘳𝘯𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Nirvana by Negative Creeps en Red Hot Chili Peppers by Red Hot Monks is dit een Punk/Rock/Grunge-ervaring van het hoogste niveau.

Nirvana by Negative Creeps
Negative Creeps is het ultieme eerbetoon aan Nirvana. De ex-leden van de succesvolle Rock/Grunge band The Rudolfs kregen in het verleden al podia als Melkweg, Paradiso en Oosterpoort aan hun voeten. De band kreeg erg vaak te horen dat haar sound en energie angstaanjagend veel aan die van Nirvana deed denken. Dit ontging ook Mathijs van Nieuwkerk, Nico Dijkshoorn, Giel Beelen, 3VOOR12 en OOR niet. Na het uiteen vallen van The Rudolfs zat er niets anders op dan de beste Nirvana-tribute van Nederland te starten. Als Negative Creeps weten zij als geen ander hoe je een echte Grunge-show neerzet. De komende jaren worden alle Nirvana-albums en bijbehorende b-sides ten gehore gebracht. Herleef de 90’s met een band die de hoogtijdagen van de Grunge viert.

Red Hot Chili Peppers by Red Hot Monks 
Maar weinig tributebands weten de juiste energieke geest van de Red Hot Chili Peppers te evenaren. Naast de specifieke sound en het hoogstaande technische en strakke spel, weet de nieuwe tribute-sensatie van 2020, Red Hot Monks, met haar dynamische live performance het publiek vanaf de eerste tonen bij ‘de strot te pakken’ en niet meer los te laten. Alle wereldhits en de beste albumpareltjes als 𝘜𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘳𝘪𝘥𝘨𝘦, 𝘖𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘚𝘪𝘥𝘦, 𝘊𝘢𝘭𝘪𝘧𝘰𝘳𝘯𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯, 𝘎𝘪𝘷𝘦 𝘐𝘵 𝘈𝘸𝘢𝘺, 𝘋𝘢𝘯𝘪 𝘊𝘢𝘭𝘪𝘧𝘰𝘳𝘯𝘪𝘢 en 𝘚𝘯𝘰𝘸 komen tijdens het optreden voorbij. Voor de liefhebbers dé ultieme RHCP live-beleving.

Facebook

 

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply