Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Corona Proof Concerten @ De Nobel Leiden

Helaas heeft de Nobel veel van zijn gebeurtenissen geannuleerd of verplaatst vanwege de voorzorgmaatregelen om verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen. Zij hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk evenementen te verplaatsen. Voor een groot aantal evenementen is dit gelukt. En gelukkig hebben ze ook programmering die ze wel kunnen aanbieden.

Met onder andere de volgende artiesten:
Bakwolf (met ex Rudolf Frank op gitaar)
Infloyed
Destructive penguins
en Brainpower

Aan de deur houden ze een gezondheidscheck. Bij binnenkomst word je naar de grote zaal gebracht, die zij hebben ingericht met zitplaatsen per 2 personen. Met een tafeltje erbij waar je je drankjes op kan zetten. Die kan je bestellen met een QR-code en worden aan je tafeltje geserveerd. Binnen is er voldoende ruimte om de 1,5m afstand te waarborgen. De capaciteit van de grote zaal is hiermee 100 personen. Alle evenementen melden zij bij de Veiligheidsregio Hollands Midden.

DE EVENEMENTEN DIE WEL DOORGAAN IN DE KOMENDE PERIODE ORGANISEREN WIJ ‘COVID-PROOF’.

Zie hier het hele programma van de Nobel in Katwijk
Programma

Ook is het programma te vinden op Facebook events

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter