Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Dania – Het was maar een droom (DJ Martiens Remix)

Martin (DJ Martiens) & Dania slaan de handen in een!

De 26 jarige Martin uit Katwijk heeft via Roy Otters een toffe samenwerking aangevraagd, Martin wou niets liever dan met Dania een nummer maken. De 26 jarige Katwijker kreeg 2 jaar terug de geweldige kans om met Barry Badpak samen te werken met als resultaat: Koning van de feestweek!

Snel volgde het in meerdere samenwerkingen, O.A met Peter Loree, social media giganten Slechte Grappen XL & Harde Rammers. DJ Martiens wou dan ook niets liever dan om een ander talent een gelijke kans te bieden met zijn ruim half miljoen streams op zijn streaming kanalen. Daarom kwam hij via Roy Otters uit bij Dania Schopman, de 17 jarige woonachtig in Diepenveen – bij (Deventer). Dania had op dat moment een geweldig debuut met Het was maar een droom & opvolgend Juanito beide vele 10 duizenden keren bekeken zijn, in combinatie met al een grote groep enthousiaste volgers & fans die ook de nodige verzoeken doen met als succes heel wat keren op radio NL & 100% NL.

Beide opkomende talenten hebben de handen in een geslagen met hulp van Roy otters, na wat brainstormen & de drukke muziek agenda’s zijn ze op het idee gekomen om (het was maar een droom) van Dania in een harder feest jasje te steken op zijn DJ Martiens.. Met als resultaat, deze geweldige remix!

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter