Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

VIDEO: Envine Hardstyle Producers Masterclass

Op dinsdag 3 november was de bekende Hardstyle producer Envine (@envinemusic) voor de tweede keer te gast in Scum voor het geven van een Hardstyle Producers Masterclass. In ruim anderhalf uur liet hij, aan de hand van een nieuwe track, zien hoe hij deze opbouwt in FL Studio en welke effecten en plug-ins hij gebruikt.

De video komt nu pas online aangezien de behandelde track ‘Voice of God’ pas recent officieel is uitgebracht.

Hierbij willen we Envine nogmaals bedanken voor zijn tijd en moeite. Het was een enorm leerzame avond voor de 20 aanwezige jonge Katwijkse producers, die hier zeker hun voordeel mee gaan doen. Gaaf om te zien dat Envine alle tijd neemt om vragen van de deelnemers te beantwoorden en ze tips en tricks mee te geven voor hun eigen producties. KLASSE!

Oh ja…op het eind is een kort gedeelte audio gemute. Envine legt hier uit hoe hij zijn ‘kicks’ maakt. Een geheim dat hij wel wilde delen met de aanwezige producers, maar verder liever voor zich houdt.

Hieronder de video van de volledige masterclass. Met dank aan Jordi voor de techniek en edit.

Daar weer onder de video van zijn vorige masterclass in Scum.

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter