Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Geen Werfpop dit jaar

Vol goede moed en enthousiasme ging het Werfpop team het jaar 2021 tegemoet. Echter door de onzekere situatie in vergunningsverlening en garantiefondsvoorwaarden voelt het Werfpop team zich genoodzaakt Werfpop dit jaar niet door te laten gaan. De eerstvolgende editie van Werfpop zal plaatsvinden in juli 2022.

Met dit besluit willen we helderheid creëren voor alle partijen die betrokken zijn bij Werfpop. Zo weten onze leveranciers, partners, artiesten en andere betrokkenen waar ze aan toe zijn. De nog steeds onzekere tijden in de evenementenbranche maakt het onmogelijk om een helder pad uit te stippelen voor een festival dit jaar.

Hier balen we natuurlijk ontzettend van, want we hadden onze bezoekers dit jaar graag weer verwelkomd in De Leidse Hout. We gaan aan de gang met voorbereidingen voor volgend jaar om ervoor te zorgen dat de 40e editie van Werfpop een onvergetelijke wordt!

”Ik vind het vooral jammer we nu voor de tweede keer Leiden geen leuk festival kunnen bieden en ik kijk ernaar uit om dit volgend jaar goed te maken met de bewoners van Leiden. Daarnaast is het vervelend dat we nu al bijna twee jaar onze crewleden niet gezien hebben en dat we daar ook naar uitkijken om ze weer te zien en met ze aan de slag te gaan.”, aldus voorzitter Bob Schrover.

Ondanks de onzekere tijden zien we licht aan het einde van de tunnel. Wij wensen iedereen de komende tijd nog veel sterkte en gezondheid toe. En dan zien elkaar volgend jaar!

www.werfpop.nl

www.facebook.com/werfpop

www.instagram.com/werfpop

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter