Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Koningsdag online bij De Schuit

Met bingo en optredens van Mo Bedick en TESSEL

Koningsdag vier je traditioneel toch nog een beetje bij De Schuit dit jaar. Zo hebben we voor jong en oud weer een leuk online programma in elkaar gezet.

We beginnen om 11h00 met een toffe bingo voor de jeugd onder leiding van Esmeralda de Jong (Katwijk Events). Er zijn veel toffe prijzen te verdienen, dus tune in en doe mee!

Vanaf 13h00 trapt de eerste band af. Mo Bedick uit Oegstgeest is het slaapkamerproject van Maurijn Wieringa en is uitgegroeid tot een ware dreampopmachine. Hun nieuwe EP ‘Jenki Business’ is net uit en daarmee zijn ze klaar om jullie omver te blazen.

TESSEL speelt lichtvoetige indiepop voert jullie om 16h00 mee op een golf van quirky gitaren, groovy drums en gelaagde samenzang. Naast een show op Motel Mozaïque speelden deze jongens uit Utrecht ook tijdens de laatste editie van de Popronde. Ideaal voor fans van Bombay, Mac DeMarco en Beach Fossils.

Ter afsluiting van deze dag kun je meedoen aan een heuse Koningsdag Quiz. Weet jij alles van Koningsdag, ons jaarlijkse festival in de Dwarsstraat of ben je gewoon heel erg koningshuis minded? Dan maak je een goede kans op één van de mooie prijzen!

De presentatie van deze dag ligt in handen van het komische duo Richard Vink en Leendert van Duijn! Volg onze sociale media om op de hoogte te blijven van de livestreams!

TESSEL

Written By: Ingezonden

No Comments

Leave a Reply