Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Rozemarijn Timmer nieuwe directeur Muziekschool Katwijk

Met ingang van 1 mei is Rozemarijn Timmer de nieuwe directeur van de Muziekschool Katwijk. Zij neemt het stokje over van interim-directeur Vincent Schouten.

Timmer heeft na de opleiding Muziektheater aan het conservatorium, ruim 12 jaar een eigen bedrijf gehad in kunst- en cultuureducatie. Daarnaast was ze raadslid in Heemstede. Timmer stelt dat muziekonderwijs een essentiële rol inneemt binnen de gemeente Katwijk; ‘Het gaat niet alleen om het leren spelen van een instrument. Muziek maken gaat over samenwerken, ontwikkeling van creativiteit, onderdeel zijn van een geheel en bovenal plezier hebben met elkaar op een veilige plek’.

Timmer kijkt ernaar uit om, samen met het professionele en vakkundige team, het brede lesaanbod verder te ontwikkelen en te verdiepen. Om zo de rol van de Muziekschool op een duurzame wijze in de gemeente te verstevigen. Met de kennis en ervaring die zij de afgelopen jaren als cultureel ondernemer heeft opgedaan, ziet zij voldoende kansen om hier een wezenlijke bijdrage aan te leveren.

Als geboren Harderwijkse voelt Timmer zich direct thuis in de gemeente Katwijk, waar ze nu ook woont. ‘Om juist in een gemeente als Katwijk het muziekonderwijs verder te ontwikkelen en te borgen, voelt extra bijzonder. Ik hoop dat we de deuren snel weer fysiek mogen openen, zodat ik onze leerlingen kan ontmoeten.’

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter