Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Fotoshoots DJ’s and Producers @ Kattuk.FM

Een paar weken terug hebben we bij Kattuk.fm onder leiding van Hans Vink een fotoworkshop georganiseerd met als doel gave foto’s maken voor de PR van de DJ’s en Producers van het DJ Cafe in Scum. Bekijk een selectie van de foto’s hieronder. Met foto’s van  Christo, Lisah, Imthox, Cic3ro, Semm, Chronic Distortion en Double Six

Verder hebben we vast wat shoots gedaan met een roze achtergrond voor de PR van IkToonKatwijk van 19 t/m 26 juni. Een selectie staat in het album hieronder. De rest van deze foto’s komen later online op www.iktoonkatwijk.nl 

Wil jij ook een fotoshoot en/of workshop?
Mail dan naar arno@kattuk.nl of kom een keer bij ons langs op een woensdagmiddag, Voorstraat 59.

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply