Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

MC Chrisz lanceert track met clip: ‘Bunkerrave’

De clip komt zaterdag uit, de edit is gemaakt door stagiairs Kattuk.fm o.l.v. Hans Vink. 

Btw: preview gezien. Onze Wes staat lekker te hakken in de clip, haha…

Katwijker Chris Kamphues (17), onder zijn fans beter bekend als MC Chrisz, staat op het punt van doorbreken. Na twee uitgebrachte nummers op Spotify, met zo’n 50.000 streams, wordt er hard gewerkt aan een compleet album.

MC Chrisz staat bekend om zijn lekkere stevige beats, recht toe recht aan Nederlandse teksten, direct uit de belevingswereld van een 17 jarige jongere. Bevlogen als hij is neemt hij de luisteraar mee in zijn wereld.

Als supporter van VV Katwijk maakte hij zijn eerste track voor zijn voetbalclub. In februari 2021 kwam “Dit is Kattuk Noord” uit. Dit debuut werd rond de velden en bij het jonge publiek een groot succes. Overal waar MC Chrisz verschijnt, schalt het dan ook “Hey, Hey, Hey, dit is Kattuk Noord, altijd gek en altijd gestoord”. Al snel volgde het tweede nummer “de Pit”. Opzwepende beats over moshpits. Oftewel het tegen elkaar op springen en beuken tijdens een concert is voor het jong festivalpubliek een bekend fenomeen.

Binnenkort komt zijn derde track “Bunkerrave” uit. Meer uitleg heeft ons jonge Katwijkse publiek niet nodig en ook de oudere jongeren onder ons zullen met een glimlach terugdenken aan die goede oude tijd. Feesten in de Katwijkse bunkers is uiteraard illegaal maar spreekt nog steeds tot de verbeelding.

Zaterdag 29 mei wordt “Bunkerrave” gelanceerd op Spotify, Youtube en andere muziekplatforms. Hou MC Chrisz in de gaten, volg hem op Instagram, luister zijn muziek op Spotify, want wie weet staat hij over een paar jaar op de grotere festivals.

 

 

Foto: Ted Denies

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter