Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DI-RECT headliner op uitverkocht Oranjerock 2021

Nu het vaccinatieprogramma loopt en er wekelijks duizenden mensen worden gevaccineerd, lijkt het er op dat het einde van de pandemie in zicht gaat komen. De Oranjevereniging is daarom, voorzichtig, optimistisch over het versoepelen van de maatregelen komende zomer. Uiteraard is er nog een vorm van gereserveerdheid maar gezien bovenstaande is vorige week begonnen met de verkoop van de tickets voor Oranjerock.

Door de overweldigende verkoop aan de leden en de grote vraag naar tickets was het evenement binnen 90 minuten volledig uitverkocht.

Oranjerock 2021 zal, onder voorbehoud, plaats vinden op zaterdag 28 augustus.

Deze 34ste editie heeft wederom twee podia, vier geweldige acts op het mainstage, uitsluitend  A-merken drinks & food  en natuurlijk worden de allerjongste bezoekers niet  vergeten met een zeer uitgebreide kidscorner.

Naast de headliner Di-rect zullen ook EUT, Lucas Hamming en Dotan op het mainstage optreden. Op het KBM-podium zullen een drietal Katwijkse bands hun kunsten vertonen. Deze bands zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Credits-Set-Vexy.

Foto credits: Set-Vexy

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter