Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Oranjerock zoekt Katwijkse bands voor uitverkochte editie 2021

Na een jaar verstoken te zijn geweest van festivals organiseert de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn op zaterdag 28 augustus, onder voorbehoud van de dan geldende (evenementen)maatregelen, weer het grootste en gezelligste outdoor familiefestival van de Duin- en Bollenstreek, Oranjerock. Door de overweldigende verkoop aan de leden en de grote vraag naar tickets was het evenement binnen 90 minuten volledig uitverkocht.

Sinds een aantal jaren is het tweede podium een vast onderdeel van Oranjerock. Dit podium is specifiek ingericht voor Katwijkse bands die graag onderdeel willen uit maken van de line-up van Oranjerock.

Voor deze 34ste editie is Oranjerock op zoek naar Katwijkse bands die graag zouden willen optreden op het KBM-podium.  Elke band uit Katwijk en/of met Katwijkse achtergrond kan zich aanmelden voor dit Katwijks Band Moment. Aanmelden kan via info@oranjerock.nl o.v.v. KBM-podium.

Written By: Ingezonden

No Comments

Leave a Reply