Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vrijdag: The Box Live! – “Back to Live”

Aanstaande vrijdag 11 juni gaan we weer van start met The Box “Back to Live”

Wat hebben we er lang op moeten wachten en wat hebben we jullie gemist, maar we zijn er nog!

We beginnen rustig maar heel mooi met een singer- songwriter project van  Andrew Laureth.
Andrew is een oude bekende die al meerdere malen op het podium van Muziekcentrum The Box heeft gestaan.

Een mix van folk en Braziliaanse muziek, geleid door het akoestische geluid van een gitaar, begeleid door de ervaren muzikanten: de Nederlandse drummer “Frank Vogelenzang”, de Braziliaanse pianist/gitarist “Wilson Bento”, en de Braziliaanse bassist “Pedro Falcão”, is wat je kunt verwachten van een concert van Andrew Laureth. Naast het presenteren van eigen muziek is er ook ruimte voor klassiekers uit de Braziliaanse muziek en Pop Rock.

Facebook Event


De tijden zijn nog iets aangepast, de zaal gaat open om 19:00 uur en  om 21:45 moet iedereen helaas weer vertrekken zodat om 22:00 uur de zaal leeg is. Binnen moet iedereen blijven zitten aan de tafel die aan het begin door ons is aangewezen. Wanneer je moet lopen, moet je een mondkapje op. Reserveren is noodzakelijk via info@muziekcentrumthebox.nl, dus wees snel want vol is (al heel snel) vol!

“nog even volhouden!”

Andrew Laureth:
Van de stilte tot de eerste akkoorden, gevoelens die bewegen door melodische lijnen, de rijkdom van eenvoud, de expressie van de ziel door tekst en geluid, intiem en meeslepend tegelijk: dit is het voorstel van de Braziliaanse singer/songwriter Andrew Laureth .

Hij bracht zijn eerste album “Janelas da alma” (Windows of the soul) uit in 2014 en in 2020 presenteert Andrew aan de wereld “Pieces of me”, een album rijk aan gevoelens en emoties dat een levend stuk van de songwriter in elk van hen brengt. lied. 10 nummers werden uitgebracht in audio en video.

Official Website: http://www.andrewlaureth.com/

Spotify: https://artists.spotify.com/c/artist/6RbKY7K8GGyOL4XZlWPULv/profile/overview

Music videos: https://www.youtube.com/AndrewLaureth

 

Written By: Ingezonden

No Comments

Leave a Reply