Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vrijdag: Van Mook @ The Box Live!

Dit keer gaan we weer heerlijk rocken met uitstapjes naar de blues en funk.
Van Mook, 1 band maar 2 toffe sets aan muziek.
Tot vrijdag!

(Wel even de nieuwe coronaregels toepassen, 1,5 mtr en zitten)

Facebook Event

VAN MOOK
is een rockband die houdt van stevig rocken. Uitstapjes naar blues en stevig funk gaan zij niet uit de weg. Het repertoire bestaat voor het grootste deel uit covers, maar de band heeft ook een aantal lekkere eigen nummers. De band laat zich het beste omschrijven als Southern rock blues boogie rock & roll coverband. Nummers van o.a. Dr. Feelgood, Herman Brood, Albert Collins en anderen worden met veel energie stevig neergezet.

Cees Slats op gitaar en zang. Cees is een ervaren gitarist die zijn sporen wel heeft verdiend, o.a. in de bands BLUE BEAT, A4$ en DE KRIKKERS. Cees is een echte rocker en een podiumbeest. Wanneer Cees los gaat, gutst het zweet van zijn hoofd en krijgt zijn gitaar er flink van langs.Wouter Rijke op toetsen en zang. Wouter en Wil spelen al jaren samen in diverse bands en muzikale avonturen. Wouter heeft ook samen met Cees en Wil in diverse bands gespeeld. Samen Rob en Wil speelde hij recentelijk nog in NEW SUICASE en trio HODT. Wouter is een multi instrumentalist en zeer verdienstelijk zanger.Rob van Mook op de bas en zang. Rob is een ervaren bassist, die heeft opgetreden met o.a. de soulband van Spooky, maar ook veel blues en rock ervaring heeft. Rob speelt al jaren samen met drummer Wil Slats. Samen vormen ze de beukende basis van de band.Wil Slats de drummer en zanger van de band. Wil heeft veel ervaring als zanger, entertainer en drummer. Nu kan hij weer lekker rocken met allemaal doorgewinterde muzikanten met wie hij al jaren muziek maakt.

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter