Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

11 september: Open dag Muziekschool

Kom naar de Open Dag op 11 september, waar iedereen kennis kan maken met onze docenten. Probeer verschillende instrumenten en schrijf in voor een gratis proefles. Jij wordt vast zo enthousiast als al onze vaste leerlingen! We zien je graag.

Op 11 september zet Muziekschool Katwijk de deuren open. Maak kennis met onze docenten èn probeer een instrument.

Speel je al bij de Muziekschool?
Neem dan iemand mee naar de Open Dag om kennis te maken met jouw Muziekschool. Iedereen die zich deze dag inschrijft voor een oriëntatiecursus of reguliere lessen, krijgt een bluetooth speakertje kado! Breng jij iemand aan die zich deze dag inschrijft? Ook jij krijgt een bluetooth speaker kado.*

voorwaarden gratis bluetooth speaker: uitsluitend bij inschrijving voor reguliere lessen of oriëntatiecursus. De inschrijving dient op de open dag volledig te worden voltooid.

Facebook event

Website

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply