Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vrijdag: Bruno & Kookaburra @ The Box Live!

Vrijdag 13 augustus: Oude bekende en onverwachte afslagen, het wordt weer een heerlijke avond

We starten met Bruno, die met hun eigen verassende en avontuurlijke muziek je in een heerlijke muzikale flow brengt
Daarna gaan we door met de oude bekende, Kookaburra, waarbij je weer niet om zanger Chielie heen kan. Hij neemt iedereen in de zaal mee naar de wereld van de onverwachte Rock, ondersteund door een stevige boost van de band.

Tot vrijdag!

(Wel even de nieuwe coronaregels toepassen, 1,5 mtr en zitten)

Facebook Event

BRUNO
Speelt sinds 2017 met muzikale verwachtingen. Als luisteraar kleef je voortdurend op het puntje van je stoel. Zowel Live als op de reeds verschenen albums Home is another place (2017), Sitting Drinking Wondering (2019) en Ravenous Butterfly (single 2021). Nieuw werk is altijd onderweg.

BRUNO is altijd op zoek naar onverwachte afslagen. De muziek past maar in één hokje: het eigen hokje. En wanneer je toch een stempel op de muziek wilt drukken, gooi dan een mespuntje indiepop, een scheutje mellow, een vleugje rock, een theelepel dance en vier druppels new wave in de blender en druk op start. En voilà, daar is BRUNO.

“Je moet jezelf altijd blijven uitdagen en verbeteren”, zegt oprichter André de Bruijn van BRUNO. Hij ziet zichzelf nog zitten, alleen in een kamer. Schrijven, schrijven en schrijven, nummer na nummer. En sinds een aantal jaren móet hij naar buiten. Samen met de band. Spanning brengen, in de muziek, in het optreden. Het publiek constant op het verkeerde been zetten, op een prettige manier. En dat samen maakt BRUNO verrassend avontuurlijk. Een solo-project van André was daarnaast nog het maken van een verrassende CD met lieve Nederlandstalige liedjes. Een glas vol tranen.

In de band:
Andre de Bruijn: zang, bas, toetsen
Gijs Wams: gitaar, zang
Inge van der Venne: toetsen, video’s
Paul de Bruijn: drums , electronics, zang

Kookaburra
zijn een 5-mans rockcoverband bestaande uit Chielie (zang), Frits de Haan (gitaar, bijzang), Pim Kruijt (gitaar, bijzang), Tjeerd Gunning (basgitaar) en Lester Brunt (drums).
Wij spelen bij voorkeur wat onverwachtere rockcovers. Van, bijvoorbeeld, de Allman Brothers Band, de Black Crowes, Cream, David Bowie, Eels, Live, Neil Young, Paul Weller, The Clash, The Who, Tom Petty and The Heartbreakers en Tragically Hip.

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter