Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Burt Mayer & Friends en Maidstone @ The Box Live!

Deze The Box Live gaan we met een bak ervaring beginnen en eindigen we met kogelharde female rock
Burt Mayer heeft er met zijn vrienden na 118 maanden te hebben stilgestaan heel veel zin in, en knalt er in met heerlijke opzwepende rock.

Wil je erbij zijn kom dan vroeg, want vol is vol!
Wil je zeker zijn van een plaats reserveer dan via info@muziekcentrumthebox.nl

Tot vrijdag!

Facebook Event

(Wel even de huidige coronaregels toepassen)

Burt Mayer & Friends
Is een blues-rock band uit de omgeving van Arnhem met gitarist zanger Burt Mayer, slagwerker Chris Meurs, bassist Henk ten Kate en toetsenist Wouter Cats, die met een ongekende passie een blues rock repertoire vertolkt met nummers van onder andere: ZZ-top, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Allman Brothers, Cream, Free, Freddy King, Deep Purple en John Mayer. Ook een aantal Nederlandse helden zoals Sweet d’ Buster, Cuby and the Blizzards, Flavium, Herman Brood en Focus passeren de revue.

Guitar and Lead vocal – Burt Mayer
Bass and vocal – Henk ten Kate
Drums and vocals – Christiaan Meurs
Keyboard – Wouter Cats

Maidstone
De vijfkoppige vrouwenrockband Maidstone bestaat uit Renée van Rooij (zang), Judith Overbosch (bas en zang), Myriam Geskus (gitaar) en Nadja Geskus (drums en zang). Momenteel mist de band een gitariste en valt Rick van der Wel tijdelijk in als tweede gitarist.

Maidstone maakt 80’s rock, waar verschillende muziekinvloeden in terug komen. Na een paar leuke hoogtepunten als in de Album Top 100 staan, spelen op Halfvastenfeesten, Bockbierfestival en optredens bij Radio 538, 3FM en Radio Veronica, zijn ze nog lang niet uitgespeeld.

Maidstone heeft hun nieuwe album The Tree of Life in 2020 via platenmaatschappij Marista Records uitgebracht. De band werkt momenteel aan nummers voor een nieuw album en bruist van de energie voor optredens.

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter