Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Muziekschool Katwijk enthousiast van start!

Muziekschool Katwijk opent haar deuren voor een muzikale start van het seizoen. Op zaterdag 11 september is de Open Dag en op 18 september Music Forest.

Tussen 10:00 en 14:00 maak je kennis met verschillende instrumenten èn het team van bevlogen docenten. Warm je stembanden zingend op bij Anjo, strek je pianovingers bij Arno of swing met slagwerk bij John. ‘We hebben ontzettend veel zin om onze deuren te openen en iedereen te verwelkomen’ zegt fluitdocent Marieke.
De Open Dag is een beetje anders dan anders want aanmelden is verplicht. ‘Maar dat mag de pret niet drukken, aldus cellodocent Karola, want op de website www.muziekschoolkatwijk.nl staat een eenvoudig aanmeldformulier!’ Daar vind je meteen de aankondiging van het eerste leerlingenconcert van dit seizoen.

Music Forest
Op zaterdag 18 september presenteren leerlingen van Muziekschool Katwijk zich tijdens ‘Music Forest’. Een muzikale start van het seizoen in het Ridderbos met maar liefst twee podia. Tussen 14:00 uur en 19:00 zijn er diverse optredens; van het Kinderorkest naar First Revival en van Fluitekruid naar Moonlight. Je meldt je aan voor een blok van een uur en geniet dan van maar liefst drie optredens.

Surf dus snel naar www.muziekschoolkatwijk.nl en schrijf je in!

Written By: Ingezonden

No Comments

Leave a Reply