Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Open Dag Muziekschool House of Music

Voor iedereen die House of Music nog niet ontdekt heeft organiseert House of Music zaterdag 11 september een open dag. Je hebt die dag de gelegenheid om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met alle docenten. Ook kun je een korte introductieles krijgen in het instrument naar jouw keuze (meerdere instrumenten mag natuurlijk ook). Als zo’n les naar meer smaakt dan schrijf je je ter plekke in voor een gratis proefles op een andere dag en tijdstip.  Als je besluit je op de open dag meteen in te schrijven betaal je ook nog eens geen inschrijfkosten!

WELKE INSTRUMENTEN?

Er wordt les gegeven in de volgende instrumenten:

Tevens is er een popkoor en kun je terecht met je bandje in éen van de oefenruimtes.

WAAR?
House of Music is te vinden op bedrijventerrein t Heen in Katwijk op Blekerstraat 28 en de open dag duurt van 12:30 tot 16:30.

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply