Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

KIEFF en Teddy’s Hit in De Schuit

Zaterdag 30 oktober komen er 2 frisse nieuwe bands naar het kleine podium in De Schuit. De liedjes van het Leids/Rotterdamse KIEFF zijn tegelijkertijd avontuurlijk en wonderbaarlijk catchy. De opvallende verschijning van het viertal doet je afvragen wat er in hun hoofden omgaat, maar gelukkig maken ze dat op hun single ‘Game Time’ helemaal duidelijk: Ze willen David Hasselhoff zijn. En iedereen die het nummer heeft gehoord, wil nog maar één ding: dat stukje tekst oneindig meeschreeuwen.

Teddy’s Hit scheurt, maar laat de luisteraar tegelijkertijd verdwalen. Ingetogen, maar vol energie. Melodisch en fris. De vooruitgesnelde live-reputatie van het Amsterdamse trio deed Tim Knol besluiten om de band te tekenen op zijn I Love My Label en een album uit te brengen. Een mooi begin van de avond dus!

De zaal gaat om 20h00 al open en de toegang is vanaf 13 jaar. Verder valt dit evenement onder het testen voor toegang beleid. Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl of volg ons op onze social media.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter