Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

MC Chrisz staat in de Melkweg!

MC CHRISZ kreeg afgelopen maandag 25 oktober via Instagram een supertof berichtje. De Russian Village Boys hebben MC Chrisz gevraagd of hij tijdens hun show drie tracks wil performen. Jullie snappen wel dat MC Chrisz hier niet lang over na heeft gedacht.

4 november 2021 in de Melkweg in Amsterdam.
Aanvang  show 19.30 uur.

Russian Village Boys

De Russische hardbass ravers komen terug naar Nederland! Met een hyperenergieke mix van rave, gabber en donk en een stel uitermate groffe partyvideos trokken de Russian Village Boys de aandacht in Nederland. Toen hun nummer  ‘Love Netherlands’ een hit werd op Dumpert was ook Mr. Polska gelijk fan en doken ze samen de studio. De knaltrack ‘Adidas’ was het resultaat.  De 3 gopnicks staan bekend om hun wilde shows en zullen door de verschuiving nu onze Max ipv de Q-Factory verbouwen tot een smoezelige ravebunker.  Meer uitleg heb je niet nodig, enkel knaldrang!

MC Chrisz @ Scum

Voor degene die het nog niet weten.
MC CHRISZ staat 5 november 2021 in Scum Katwijk. Deur open 20.30 uur. Aanvang show 21.00

DJ Double Six trapt de show af gevolgd door Imthox. Dan komt MC Chrisz en dan volgt er een mystery guest die de avond afsluit.

Komen jullie ook?

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter