Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Nobel Award barst weer los

Na een jaar stilte, strijden vanaf zaterdag 16 oktober in Grand Café van ’t Huis de eerste acts om een plekje in de finale van de Nobel Award voor muziek 2021.

De komende maanden zullen de door een professionele jury geselecteerde artiesten in vijf voorronden de strijd aangaan om een finaleplaats. Door een overweldigende hoeveelheid inschrijvingen en ook om zoveel mogelijk artiesten weer een kans te geven op te treden voor publiek, dingen er dit jaar maar liefst 25 getalenteerde acts mee om de trofee en het bijbehorende bomvolle prijzenpakket.

Zo maken de deelnemers kans op o.a. studiotijd, optredens, fotoshoot en waardecheques. Buiten de jury heeft natuurlijk ook het publiek de mogelijkheid om hun favoriete artiest een ronde verder te stemmen.

De voorrondes worden gehouden op verschillende locaties in Leiden met dit jaar als extra podium Grand Café van ’t Huis. De andere rondes worden gehouden bij Muziekhuis BplusC (Qbus), Galerie Café de Leidse Lente, Resistor (Vrijplaats) en Gebr. De Nobel.

Tijdens de eerste voorronde treden op: Sunday at Eight, Rats and Daggers, Drip James, Winson Blue en Ware.
Nobel Award voor muziek 2021, zaterdag 16 oktober, 20:00, Grand Café van ’t Huis.

Meer weten?
https://nobelaward.nl/

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter