Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Interstate 44 & All Rights Reserved @ The Box Live!

Op vrijdag 5 november hebben we weer 2 band voor jullie.
We beginnen met Interstate 44, zij brengen het geheugen van heerlijke oude klassiekers alvast op gang.

Daarna neemt All Rights Reserved jullie middels heerlijke liedjes jullie mee van the Caribbean via jazzy Amerika, naar Funky Jamaica.

Wil je een toffe avond met gezellige mensen, heerlijke muziek, en een fijne sfeer aan de Oude Rijn van Katwijk, kom dan gezellig langs

tot vrijdag!

Facebook Event

Wel even de huidige coronaregels toepassen

Interstate 44
maakt herkenbare blues, rock en hedendaagse muziek. Hun muziek leent zich uitstekend voor eetgelegenheden, muziekcafés en kleine theaters. De band bestaat uit John Stevens (zang/gitaar), Willem Smit (sax/dwarsfluit), Titus Rinia (basgitaar) en René Revers (slagwerk).

Het repertoire van de band laat zich vooral inspireren door muziek van Eric Clapton, Fats Domino, Rolling Stones, Creedance Clearwater Revival en  Santana. Met enige regelmaat is de band te gast van diverse podia in de regio.

All Rights Reserved 
Deze band uit Rotterdam bestaat al ruim10 jaar uit 8 doorgewinterde muzikanten (3 zangeressen, gitaar, bas, drums , tenorsax en toetsen. Dat zij serieus met hun muziek bezig zijn blijkt bijvoorbeeld uit het 2x winnen van de eerste prijs “live op straat” in Schiedam; de eerste prijs in de bandbattle in Herkingen en uit diverse radio optredens die zij hebben gedaan voor locale- en regionale omroepen. ARR speelt zorgvuldig gekozen jazz/soul en funk covers waar zij een eigen draai aan geven. Kijk ook eens op hun facebookpagina.

Written By: Ingezonden

No Comments

Leave a Reply