Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Muziekschool Katwijk weer open voor lessen aan de Zeeweg!

De deuren van Muziekschool Katwijk waren afgelopen weken gesloten en het was erg stil aan de Zeeweg. ‘Gelukkig klinkt er nu weer dagelijks muziek en kunnen lessen in de Muziekschool worden gegeven’, zegt Rozemarijn Timmer, directeur Muziekschool Katwijk. ‘In huis’ zoals Timmer het noemt, is het deze week extra feestelijk want slingers en ballonnen wachten de leerlingen op.

‘Het voelt ook als een feestje om weer les te mogen geven op locatie, aldus Lilian van der Peet. Zij verzorgt de lessen Muziek op Schoot voor de allerkleinsten binnen de Muziekschool. ‘Samen met papa of mama muziek maken. Het kan natuurlijk wel achter een scherm, maar liever zingen en dansen we live’ aldus van der Peet.

Ook de kleuters hebben ‘hun’ juf Annika erg gemist. In haar Ontdek Muziek lessen leren kinderen alle instrumenten kennen die de Muziekschool rijk is. ‘Ik kan natuurlijk vertellen over een gitaar of een trompet maar de kinderen willen het ervaren, erop spelen. Dàn wordt het zaadje past echt gepland’, lacht juf Annika.

In maart starten de nieuwe cursussen Muziek op Schoot, Spelen met Muziek en Ontdek Muziek voor kinderen tot en met 8 jaar.

Heb jij ook een kleine muzikant thuis?

Geef je zoon of dochter meteen op via www.muziekschoolkatwijk.nl

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter