Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Werfpop is op zoek naar een Topcrew!

Al meer dan 39 jaar zet de gezellige Werfpop Crew een gratis toegankelijk festival neer. Zonder deze vrijwillige crew kan Werfpop niet bestaan. Dit zijn de mensen die er voor zorgen dat alles voor en achter de schermen op rolletjes loopt.

Vraag een willekeurige vrijwilliger waarom ze zich inzetten en ze zullen twijfelen hoe ze moeten antwoorden. Vaak twijfelen ze over welke van de verschillende redenen ze moeten roepen: de lol, het festival, de gezelligheid, het ontmoeten van nieuwe mensen of toch voor de eigen ontwikkeling? Tijdens de diensten wordt er in ieder geval goed voor de vrijwilligers gezorgd, het is gezellig en actief en iedereen gaat naar huis met een crew T-shirt dat de meesten het hele jaar trots dragen.

www.werfpop.nl

We zijn op zoek naar mensen die 16 jaar of ouder zijn en die het leuk lijkt om zich in te zetten voor een gezellig gratis festival met een brede programmering voor jong en oud. Er is ruimte voor eigen input, creativiteit en je eigen plan. Je zal warm worden ontvangen en goed in de watten gelegd worden, ook al is het Werfpop-vrijwilligerschap niet voor watjes.

Bekijk HIER alle vacatures!

Heb je vragen of wil jij je al aanmelden als vrijwilliger voor werfpop 2022?

Neem dan contact op via vrijwilliger@werfpop.nl.

Tot op Werfpop!

 

Meer Werfpop op Kattuk.fm HIER

Uit de oude doos!

Werfpop 2011 Video: Operation Black Mustache

Werfpop 2011 Video: Operation Black Mustache

HIER foto’s Werfpop 2009-2015 op het Kattuk.nl foto-archief

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter