Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ workshops weer van start!

Gisteravond (dinsdag) was het eindelijk weer zover en kon de eerste DJ workshop van 2022 in Scum van start! Onder leiding van DJ Jaimy Lorenzo leren de deelnemers in drie lessen de kneepjes van het vak en kunnen ze van start om te oefenen om hun eerste mixen op te nemen. Bekijk de foto’s, gemaakt door Roy, hieronder. 

Meedoen?

Heb jij altijd al DJ willen worden en wil jij ook een keer meedoen aan zo’n gave workshop gegeven door een top-DJ? Meld je dan aan via cultuur@welzijnskwartier.nl. De workshops worden gegeven op een professionele Pioneer DJ-set.

Of kom een keer langs!

Op dinsdagavonden vanaf 19 uur ben je welkom bij het DJ café in Scum en op donderdagavonden vanaf 19 uur in de studio van Kattuk.fm aan de Voorstraat 59. Hier zijn andere DJ’s om je alvast op weg te helpen en je vragen te beantwoorden. Tot dan!

Over de DJ workshops

De DJ workshops in Scum komen tot stand door een samenwerking tussen Scum, Welzijnskwartier en Kattuk.FM (het muziekplatform van Kattuk.nl).

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter