Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Oranjerock 2022: VVK leden OV Katwijk a/d Rijn start zaterdag 9 april

Als gevolg van de wereldwijde pandemie heeft de Oranjevereniging twee achtereenvolgende jaren geen Najaarsfeest  kunnen organiseren. Met de huidige versoepeling van maatregelen kan er weer een voorzichtige stip op de horizon gezet worden en ziet het er naar uit dat we het komende najaar weer een ‘ouderwets gezellig’ Najaarsfeest kan worden beleefd en gevierd. De commissie Oranjerock is intussen vol frisse moed en hoop gestart met de voorbereidingen van Oranjerock 2022. Onder voorbehoud zal Oranjerock op zaterdag 27 augustus plaats vinden in de Duinvallei.

De leden van de Oranjevereniging krijgen vanaf zaterdag 9 april t/m vrijdag 15 april als eerste de gelegenheid om kaarten te bemachtigen. Vanaf zaterdag 16 april begint de verkoop aan niet-leden. In voorgaande jaren hebben de leden massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om tijdig kaarten te bemachtigen. De kans is dus zeer groot dat het evenement weer snel uitverkocht zal zijn.

Bent u nog geen lid van de Oranjevereniging, maar wilt u wel verzekerd zijn van een (gereduceerd) ticket voor Oranjerock?

Meld u dan nu aan als lid via: https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/lid-worden/

Naast Oranjerock ondersteunt u dan ook veel andere activiteiten van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter