Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Podcast Tip! – ‘Oorsuis’

Voor liefhebbers van het hardere gitaargeweld. Luister naar de eerste twee afleveringen.

GAAF! Onze Vink gaat vreemd bij RTV Katwijk met een dijk van een Podcast voor liefhebbers van het hardere gitaargeweld.  Richard Vink en Henk Kasius delen hun liefde voor snoeiharde gitaarmuziek en goede verhalen in de podcast Oorsuis.

Dames en heren, Vol trots presenteren @Herrvink en @kaasgaav  de eerste aflevering van Oorsuis! Liefhebbers van het betere gitaargeweld zitten hier goed! Vertel al je vrienden en vriendinnen over Oorsuis, volg ons op Twitter en deel het overal waar je kan.

Wil je ook een verhaal delen, of een plaat aanvragen?

rtvoorsuis@gmail.com

Of volg ons op Twitter: @rtvoorsuis

 

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter