Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Proeflessen bij Muziekschool Katwijk

Het muzikale seizoen bij Muziekschool Katwijk is volop aan de gang. Elke dag klinkt er muziek uit het gebouw, van blokfluit tot trompet en van piano tot slagwerk.

Meer docenten, meer lesmogelijkheden

Afgelopen maanden is het team flink uitgebreid met een aantal docenten mèt plek voor nieuwe leerlingen.Zo geeft zangdocent Gianna, een echte muzikale duizendpoot, met heel veel plezier les op dinsdag en woensdag. Zij heeft nog plek in haar zanggroep Singing Bee’s, voor kinderen vanaf 8 jaar die graag popmuziek zingen.Ook gitaardocenten Robert en László zijn vers gestart bij de Muziekschool. ‘Meester Robert’ is een bekend gezicht op verschillende scholen in Katwijk. Maar nu kan je dus ook op gitaarles bij deze enthousiaste docent.Gitaardocent László is een ervaren docent èn muzikant. Ooit begonnen als heavy metal gitarist, zie je hem nu als begeleider van Jan Rot, de bekende Nederlandse zanger.Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe docenten òf op zoek naar een ander instrument? Ook voor harp, dwarsfluit en hobo moet je bij de Muziekschool zijn. Kijk snel op www.muziekschoolkatwijk.nl en vraag een proefles aan.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter