Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Veertigste editie Werfpop gaat door

Entree 7,50. Voorverkoop start zaterdag 9 april. De eerste namen van de line-up zijn bekend: Otoboke Beaver en The Vices.

De Leidse Hout staat op zaterdag 9 juli op zijn kop vanwege de veertigste editie van Werfpop! Na twee lange corona-jaren kan eindelijk dit jubileum worden gevierd. Hét popfestival van de Leidse regio is in vier decennia uitgegroeid tot één van de grotere festivals van Nederland mogelijk gemaakt met en door vrijwilligers.

Otoboke Beaver en The Vices

De eerste namen van de line-up zijn bekend: Otoboke Beaver en The Vices.
Laat je bij Otoboke Beaver niet foppen door een overload aan cuteness, want de Japanse dames gaan in hun glitterjurkjes vanaf de start volledig los op garagenoisepunk. Nummers die nooit langer dan twee en halve minuut duren. Verwarring, chaos en een tsunami aan schreeuwkoortjes waar zelfs Dave Grohl van de Foo Fighters steil van achterover sloeg.

De vier volwassen kleuters van The Vices, met hun eeuwige verlangen naar avonturen, botsen en schuren op het podium. Ze schitterden al regelmatig als de huisband van de talkshow ‘M’. Hun muziek klinkt als Britpop op een surfplank met vlijmscherpe riffs, retestrakke drums en prettige zanglijnen die daar overheen rollen.

Entree

Werfpop is tot op heden een gratis festival geweest. Helaas heeft de organisatie door de afgelopen twee lastige jaren de moeilijke beslissing moeten nemen om dit jaar een entreeprijs te vragen van €7,50. Voor dit bedrag krijgt de bezoeker natuurlijk wel wat terug. Een ECO-beker, een gratis drankje, een plaspartout en natuurlijk een fantastisch feest met een geweldige line-up.

Tickets zijn online te koop vanaf zaterdag 9 April via de website en social media van Werfpop:

www.werfpop.nl
www.facebook.com/werfpop
www.instagram.com/werfpop

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter