Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Zaterdag 12 maart: St. Patrick’s Day in De Schuit

Met live muziek door Bunch of Bastards!

Groen, groener, groenst. Zaterdag 12 maart gaat De Schuit voor grootste feest van de Ieren. Van oorsprong een herdenking van de beschermheilige Sint Patricius, tegenwoordig een dag vol gezelligheid, groen verklede mensen en uiteraard veel (groen) bier.

Een perfecte gelegenheid om onze deuren weer te openen voor live muziek. En dat doen we dan ook met Bunch of Bastards! Ze hebben een beetje The Pogues, een snufje Dropkick Murphys en een flinke scheut Flogging Molly. Met accordeon, tin whistle, banjo en mandoline.

De zaal gaat om 21h00 open en de entree is gratis. Toegang vanaf 13 jaar. Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl en volg ons op social media.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter