Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Koningsdag Festival De Schuit

Met Warhertz, The Vices en Waltzburg

Op woensdag 27 april staat de Dwarsstraat van 12h00 – 18h00 weer vol met enthousiaste mensen voor het jaarlijkse gratis Koningsdag Festival van De Schuit. Dit jaar hebben we weer een groot feest met 3 fantastische acts op ons podium. Uiteraard worden ze bijgestaan door DJ-duo Disco Rebels.

Warhertz is de creatie van gitarist Yvo van der Laan, drummer Luuk de Haar en bassist Willem Kuijt. Waar de meeste Katwijkse bands wat aanrommelen met covers zoals ‘Born To Be Wild’ en ‘Smoke on the Water’, bestaat het repertoire van Warhertz inmiddels uit eigen nummers zoals ’Get’s You’ en het eigentijdse ‘Covid’.

The Vices brengen een contrasterende mix van britpop en surfrock. Na een debuutalbum dat zo succesvol was als ‘Looking for Faces’, ging de band vliegen. Ze werden huisband van ‘M’, waren graag geziene gasten bij 3FM en KINK, bouwden een studio op een drooggevallen schip en speelde hier hun album, organiseerden een uitverkocht ViceFest.

Waltzburg maakt indiepop die zich ergens tussen Kevin Morby en Vampire Weekend bevindt. Bij gebrek aan geld en wereldfaam noemt Waltzburg zichzelf een vriendenband. De wereld van Waltzburg bestaat uit gelaagde en energieke songs, die vol tegenstrijdigheden zitten en het alledaagse leven bevragen.

We beginnen de ochtend traditioneel om 10h00 met een bingo in de tienersoos. Kom gezellig langs en win leuke prijzen!

Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl of volg ons op onze socials.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter