Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Upgrade voor studio Kattuk.FM

UPDATE: studio elke dinsdag, donderdag en vrijdag open van 14-18 uur. donderdagavond van 19-21 uur

De studio van Kattuk.fm kon wel een kleine verbouwing gebruiken, het werd een beetje te krap met alle spullen. De afgelopen weken zijn we achter de schermen druk bezig geweest om de ruimte opnieuw in te delen, de dj booth opnieuw in te richten, bekabeling trekken, sfeerverlichting aanbrengen en een mooi wandpaneel met het logo, een permanente streamset te plaatsen, geluidsisolatie aanbrengen, snellere radio PC… dat werk.

We kunnen er weer tegenaan! Een fijne radio- en podcast studio met professionele radiomixer en microfoons, een club dj-set met 2x Pioneer CDJ 2000, 1 x Pioneer 900 nexus mixer, 2 x Pioneer PLX1000 draaitafels (voor de vinylliefhebbers), dikke multi cam streamset en opname apparatuur. Kortom alles wat je nodig hebt om lekker herrie te schoppen!

Kom ook een keer herrie schoppen!

Wil je DJ-en, streamen, podcasten, producen en/of radiomaken?
Stuur dan een mail naar info@kattuk.nl om af te spreken.
Je hoeft er geen ervaring mee te hebben om mee te doen. wij helpen je op weg!

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter