Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Zaterdag: Hang Youth in De Schuit

Nog enkele tickets beschikbaar. Voorprogramma Zeldzame.

Zaterdag 23 april staan de populaire, Amsterdamse punkrockers Hang Youth op het grote podium van De Schuit. De band houdt bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband. In 2020 brachten de Amsterdammers de albums BOEL AAN DE HAND en ALLES MOET BETER uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunk-beukers als ‘WAAROM IS ALLES ZO KK DUUR?’, ‘IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV’ en ‘BELASTINGDIENST’. Deze zomer o.a. te zien op Lowlands, Pinkpop en Down the Rabbit Hole, maar eerst dus intiem bij ons!

Voorprogramma Zeldzame maakt graag energieke muziek en gebruikt daarbij zowel humor maar ook frustraties in zijn dagelijkse leven. Een mengelmoes van verschillende aspecten in zijn persoonlijkheid samengeperst tot een ongekende stijl.

De show is zo goed als uitverkocht, maar er zijn nog een handvol tickets online te koop.

De zaal gaat om 21h00 open en de toegang is vanaf 13 jaar. Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl en volg ons op onze socials.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter