Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

20 augustus: OranjeDance 2022

Met Mental Theo, Chuckie, Billy the Kit, La Fuente, Erick E., DJ Michiel en Jor-D.

Liefhebber van dance muziek? Zet dan maar een groot kruis in je agenda, want op zaterdag 20 augustus organiseert de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn Oranjedance. Met dit jaar maar liefst 7 dj’s in de Duinvallei op het evenemententerrein. Niet eerder was de line-up zo divers en van zo’n hoge kwaliteit. Maar liefst 7 internationaal vermaarde, nationale en lokale dj’s zijn geboekt.

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo, is een internationale dj met 20 jaar ervaring en

draaide op ‘s werelds grootste raves. Half jaren ’90 was het Nederlandse duo Charly Lownoise & Mental Theo een van de meest succesvolle Happy Hardcore artiesten. Mental Theo gaat het nog eens dunnetjes over doen op Oranjedance 2022.

Chuckie is beschreven als de  ‘The King of Mixing’.  Zijn unieke stijl en live optredens hebben die naam keer op keer bewezen. Zijn energieke dj-sets tarten elke categorie en beslaan een enorm scala aan uiteenlopende stijlen en het enige niet-verrassende aan zijn label is zijn opmerkelijke vermogen om nooit op te houden te verrassen.

Niet alleen voor zijn vader, maar voor de hele familie van Billy the Kit was muziek erg belangrijk. Op jonge leeftijd speelde Billy al saxofoon, piano en gitaar. Met optredens over de hele wereld, releases op de grootste labels ter wereld en samenwerkingen met de beste dj’s van de planeet, heeft Billy The Kit zijn sporen achtergelaten in de grootste clubs en festivals. Zijn passie voor allerlei muzieksoorten resulteerde in dj-sets met een eigen unieke sound. Soul, Disco, RandB, Classics en House in één booming DJ set is for Billy The Klit de ultimate kick.

La Fuente heeft de feel good-factor over zich heen geschreven. Uniek van stijl en origineel van geluid. Housemuziek op zijn best, opbeurend, vol energie met een vrijwel ongeëvenaarde energieke stage performance. De missie van La Fuente is: ‘Beweeg de menigte en creëer onvergetelijke momenten door onuitputtelijke energie te delen en verwachtingen te overtreffen. Muziek is niet om te horen, het is om te voelen’. Ongetwijfeld één van Nederlands top house dj’s:

Erick E. Na drie decennia optreden, blijft Erick een grote trekpleister op clubs, festivals en strandfeesten. Deze toegewijde artiest heeft, naast vele internationale optredens, op alle belangrijke festivals in Nederland gespeeld, zoals Mysteryland, Solar, Dance Valley, Sensation, A Day At The Park en Extrema Outdoor.  Met een agenda vol met optredens, gevoed met dezelfde drive en vastberadenheid als altijd, zal Erick E op Oranjedance 2022 verschijnen.

Michiel Kuiper gaat al meer dan 25 jaar door het leven als allround dj-Michiel.nl en is daardoor een vertrouwd gezicht in cafés, clubs, discotheken en diverse evenementen door heel Nederland. Door zijn energieke manier van draaien, zijn speelse gebruik van de microfoon en het spelen met publiek weet hij van elke gelegenheid een topfeest te maken. Dj Jor-D is een allround dj die al meer dan 18 jaar door het hele land draait. Dj Jor-D is geen onbekende in de regio in de cafés, clubs, feesttenten en op evenementen. Een avondje dj Jor-D kan alle kanten opgaan van Dance Classics naar House dan door naar Moombahton dan een lekker hitje van het moment naar een gezellige Hollandse meezinger of dit allemaal net andersom, niks is te gek. Eén ding is zeker het dak gaat en moet eraf.

Tickets HIER! 
Toegang: Vanaf 18 jaar
Locatie: Evenemententerrein, Duinvallei (Zanderij)
Festival terrein open: 15.30 uur
Aanvang: 16.00 uur, einde: 23.00 uur

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter