Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Inschrijving Nobel Award 2022 van start

Bands, artiesten en producers opgelet! Meld je nu aan voor de Nobel Award voor muziek 2022!

Ben of ken jij een getalenteerde muzikant, singer-songwriter, rapper, producer of speel je in een geweldige band? Dan is dit jouw moment, want inschrijven voor de Nobel Award voor muziek is vanaf nu mogelijk. Aanmelden staat vrij voor álle acts uit Nederland die popmuziek in de breedste zin van het woord maken (van singer/songwriter tot metal, van hip-hop tot EDM), zolang het maar eigen nummers zijn (geen covers) en er live op het podium gemusiceerd wordt.

Haast je naar onze website en met een biografie, goede foto en je meest recente opnames (studio of live) heb jij je zo aangemeld en wellicht maak jij in het najaar kans op het fantastische prijzenpakket met studio opnames, optredens, foto-sessie, waarde cheques en nog veel meer.
(Link in de bio)

Volg ons op verder op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

https://nobelaward.nl

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter