Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Klinkende accordeons in Oude Redschuur

In de ‘Oude Redschuur’ aan de Rijnmond in Katwijk wordt komende zaterdag 21 mei de eerste editie van het Accordeon Treffen Katwijk georganiseerd. De accordeon en de accordeonisten staan die dag centraal met voor ieder wat wils; ‘s morgens een workshop en ‘s middags open podium. Publiek is tijdens het open podium van harte welkom om te komen luisteren of mee te zingen met de vaak bekende liedjes.

De populariteit van de accordeon zit weer in de lift. En samen accordeon-spelen is het leukste dat er is. Of je nu net begonnen bent of al jarenlang speelt.

Katwijk telt ook een groot aantal accordeonisten, die komende zaterdag samenkomen in de Oude Redschuur aan de Rijnmond.

Er is een workshop van 10.30 tot 12.00 uur. Voor de deelnemers daarvan is koffie en thee gratis en voor een lunch wordt gezorgd. De kosten van de workshop zijn 10,00 euro. Aanmelden kan via email: info@kattekseculturen.nl

Open podium

‘s Middags staan de accordeonisten in de spotlights van 13.30 tot 17.00 uur tijdens het open podium. De muziekkeuze is geheel aan de deelnemende accordeonisten zelf. Alleen spelen mag, maar met twee of meer kan natuurlijk ook. Iedere accordeonist of ensemble laat zich 15 minuten horen. Begeleiding op basgitaar, gitaar en drums is aanwezig. Aanmelden of meer informatie over het open podium: info@kattekseculturen.nl

Tweedehands accordeon

Veel accordeonisten hebben meerdere accordeons. Voor degene die zijn collectie kleiner wil maken is er tijdens het Accordeon Treffen is de mogelijkheid hun instrumenten te koop aan te bieden.

De organisatie is in handen van Stichting Kattekse CultUren.

 

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter