Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Nyntha & Aphrodisiac @ The Box Live!

Vrijdag 6 mei vanaf 20:30 uur

Vanavond gaan we eerst luisteren naar de mooie muziek van Nyntha, die jullie met mooie melodieën in heerlijke sferen brengt.
Daarna gaan we lekker los met de covers van Aphrodisiac waar je niet stil op kunt blijven zitten.

Gewoon weer een toffe avond vol gezelligheid

Tot vrijdag!

Facebook Event

Nyntha : www.nyntha.com
Na zestien jaar op pad met de Nederlandse folkband Harmony Glen, is zangeres Nienke Bijker klaar
om de podia te betoveren met haar eigen band: Nyntha.

Drijf weg met verhalen gebaseerd op het leven en daarbuiten. De pure melodieën contrasteren met sterke fundamenten, waardoor haar eigen muzikale verbeeldingskracht ontstaat, terwijl ze gebruik maakt van eigentijdse en herkenbare thema’s, die vaak worden aangetroffen in pop- en rockmuziek. De Keltische fundamenten van Nyntha zijn duidelijk hoorbaar in de leadzang, maar ook in de instrumenten: naast de traditionele popbandsetting verlichten harp, viool en contrabas het podium. Deze keltisch geïnspireerde popband, met haar authentieke sound, voelt als een frisse wind. Nyntha is klaar om werelden te openen.

Aphrodisiac: https://aphrodisiac.nl
Crisis of geen crisis, Nienke, Duco, Thomas en Django dromen van volle zalen die uit hun dak gaan bij hun muziek. Vier 17/18-jarigen uit Katwijk aan Zee die alvast vooruitkijken naar als alles weer kan.

Come on baby find out what’s it all about now!

Terwijl de rest van de wereld in lockdown zat, richtten zij een nieuw band op: Aphrodisiac. Opvallen deden ze meteen. Hun lockdownsessies werden meteen al opgepikt door RTV Katwijk. De repertoirelijst van Aphrodisiac zit vol bijzondere covers, variërend van No One Knows van Queens Of The Stone Age tot Crossroads van Robert Johnson en van Feel It Still van Portugal. The Man tot Oh Darling van The Beatles. Inderdaad, ze kennen hun klassiekers! Ze weten er ook precies de liedjes uit te pikken die anderen niet doen. Dat maakt ze bijzonder. Stiekem doen ze er af en toe ook een eigen nummer tussendoor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aphrodisiac (@aphrodisiac.music)

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter