Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

10 juni: Open Dag Muziekschool

Met de zomervakantie al in het zicht, opent Muziekschool Katwijk haar deuren nogmaals voor een Open dag.Op vrijdag 10 juni, tussen 15:00 en 18:00 maak je kennis met verschillende instrumenten èn het team van bevlogen docenten. ‘Nu alle coronamaatregelen zijn komen te vervallen, hebben we extra veel zin om onze deuren te openen om nieuw muzikaal talent te verwelkomen’, aldus directeur Rozemarijn Timmer.Warm je stembanden zingend op bij onze nieuwe zangdocent Gianna, ontdek de accordeon bij Iris of swing met slagwerk bij John.Kinderen èn volwassenen die graag een instrument willen gaan spelen, zijn van harte welkom om kennis te komen maken met de muziekschool.Wil je het nieuwe jaar starten met harples? Na jaren je fluitspel weer eens opfrissen? Zingen in een groep? Kom langs op 10 juni om kennis te maken of surf naar www.muziekschoolkatwijk.nl voor meer informatie.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter