Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

De Likt sluit seizoen De Schuit in stijl af

Zaterdag 18 juni was het eindelijk zover; het keer op keer op keer vanwege lockdowns verplaatste concert van De Likt in De Schuit ging toch echt van start. In een bloedhete en uitverkochte zaal ging het vanaf de eerste noten gelijk helemaal los.

De charismatische frontman Jordy Dijkshoorn ging er helemaal voor. Springen, dansen, stagediven, op het podium, in het publiek, op de schouders, alles er op en eraan en dat allemaal (bijna) zonder een noot te missen. Wat een energie komt er los als deze act op het podium staat. En het publiek deed lekker mee. Na een niet te stoppen moshpit vanaf de eerste drop, schreeuwden, gilden, klapten en dansten ze De Likt naar grote hoogten.

En wat hebben ze ondertussen fijne klassiekers in hun repertoire. Vooral de tracks ‘Ja dat bedoel ik’ , ‘Finidi George’ en ‘Bloed aan de muur’ kregen een ware heldenontvangst en werden woord voor woord meegebrult door de gebroederlijk dampende massa. Kan niet wachten tot hun nieuwe plaat uitkomt, ergens in september wist ie te melden.

En zo gaf deze Schuit huisband een waardig slotakkoord aan een door corona geteisterd concertseizoen. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer gewoon wekelijks van leuke acts in De Schuit genieten.

Bekijk de gekte op video hieronder. Foto’s vind je op de FB van De Schuit.

 


 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JVC de Schuit (@jvcdeschuit)

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter