Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ and Producers Café Scum draait door deze zomer

Elke dinsdag van 18:45 – 21:00 uur

Het DJ & Producers café in Scum is DE plek waar jonge dj’s, producers en andere geïnteresseerden op het gebied van dj’en en muziekproductie elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Er staan twee professionele Pioneer club DJ sets waarop mixen gedraaid kunnen worden en er is een professionele opnamestudio om dance tracks op te nemen.

Altijd al muziek willen maken?
Kom dan gezellig deze zomer een keer een kijkje nemen op een dinsdagavond vanaf 18:45 uur. De vrijwilligers staan voor je klaar om je wegwijs te maken en te helpen met het maken van je eerste mix of dance track.

Scum is te vinden aan de Noordduinseweg 3 in Katwijk> De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig.

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply